Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Met Rob heb ik kennis gemaakt bij Business Development Network (BDN) te Zwolle. Na deze kennismaking heb ik hem verzocht om mij kritisch te bevragen over en te helpen bij het formuleren van ons beleidsplan. Tijdens onze bespreking(en) bleek dat hij een bijzonder empathisch man is, die oprechte belangstelling toont in je bedrijf en de mensen die er werken. Door het stellen van kritische vragen, laat hij mensen nadenken over het proces waarin ze zitten en welke kant ze op willen met hun organisatie. Hij vervulde hierin een sturende rol die uiteindelijk geleid heeft tot het beleidsplan waar wij de toekomst mee in kunnen. Beste Rob, het was bijzonder plezierig om met je samen te werken en ik wil je ontzettend bedanken voor je professionele hulp en begeleiding!
Ben van de Velde
Rob is een kei in het analyseren en uitdiepen. Dit brengt hem en iedere willekeurige kandidaat verder in een proces van zelfkennis. Door zijn verworven kennis en kunde is Rob erg bedreven om samen tot de kern te geraken, van hier uit bouwd hij dan samen weer verder naar verbeteringen en nieuwe wegen. Een gesprek met Rob leid meestal direct tot nieuw invals wegen en inzichten.
Ted van Diepen
Rob traint de directie van ons bedrijf. Hij weet feilloos aan te geven waar de aandachtspunten zouden moeten liggen. Rob realiseert zich dat ondernemen topsport is en heeft tijdens een van de trainingen zelfs (vecht) sport geïntroduceerd om punten duidelijk te maken. Hij verstaat de kunst ons uit te dagen en ons op z’n tijd buiten de comfortzone te laten opereren, met groei en inzicht als oogmerk. Opvallend is dat hij dat doet vanuit een oprechte, soms plagende, maar vooral dienstbare houding. Hij is niet alleen een goede Trainer, maar ook een welkome sparringspartner!
Cees de Lange
Wat fijn dat ik door Rob ben begeleid in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb de juiste tools gekregen om een mooie weg in te slaan m.b.t. mijn loopbaan en mijn persoonlijke ontwikkeling. Missie, Visie, Doel, Vliegwielen….allemaal termen die ik ga toepassen in mijn nieuwe onderneming. Bedankt Rob.
Bernarda Pera
Beste Rob, Bedankt voor je heldere en scherpe inbreng gisteren. En daarbij: je feedback op mijn werk versterkt mijn plannenmakerij!
Hette Koopmans
Rob heb ik leren kennen bij een koffie bijeenkomst, daar was direct een klik van: die kan wat voor mij betekenen. Rob heeft die verwachting meer dan waar gemaakt! hij heeft zich voor 200% op mijn vraag gestort en volledig (tot in detail) uitgewerkt. ik heb nu een plan waar ik mee verder kan. Ik verwacht dat ik in de uitwerking zeker weer gebruik ga maken van Rob zijn expertise.
Dirk Bos
Rob begeleidt ons met het schrijven van ons bedrijfsplan versie 2.0, met als uitgangspunt onze persoonlijke drijfveren-analyses. Een kennismakingsafspraak met als doel, kijken waar Magnificens en Beleeff wederzijdse toegevoegde waarde zouden kunnen hebben op technisch gebied, resulteert aan het einde van de kennismaking in een coachingstraject. Het is Rob die me, als oplettende luisteraar, veelzijdig gesprekspartner met oog en oor voor twee verschillende gesprekspartners, doet besluiten een andere richting in te slaan. Zijn voorstel om een drijfveren-analyse te doen en aansluitend een nieuw bedrijfsplan te schrijven is een verrassende, maar zeer interessante. Het doen van een persoonlijke drijfveren-analyse vind ik persoonlijk een aanrader! Als partners weet je waarom je gaat samenwerken, echter de drijfveren-analyse laat heel duidelijk zien waar je als partners overeenkomsten hebt en waar er verschillen zijn, en dat is meestal niet duidelijk. Door kleine aanpassingen in onze werkzaamheden maken we nu optimaal gebruik van onze persoonlijke sterke kanten, sommige vervelende klussen zijn ineens een stukken leuker. Tijdens de middagsessie waar we met behulp van opdrachten onze drijfveren en visie verder hebben onderzocht, komt weer de veelzijdig gesprekspartner naar boven. Rob weet voor ons beiden de opdrachten zo te vertalen, dat we het meeste uit de opdrachten halen. Deze middag leert ons ook waar onze “trigger-points” zitten en dan vooral in het gebied van ons taalgebruik, buitengewoon nuttig én leerzaam. Een van onze conclusies aan het einde van de middagsessie is dan ook: “Beleeff werkt!” Voor het maken van het nieuwe bedrijfsplan, maakt Rob gebruik van verfrissende opdrachten die leiden tot nieuwe opties en mogelijkheden voor ons bedrijf. Tot onze eigen verbazing concluderen we beiden bij het uitwerken van ons bedrijfsplan dat Rob een hulpbron is voor ons bedrijf. Hij zorgt voor onze focus op andere zaken dan ons eigen vakgebied, waardoor als vanzelf zichtbaar wordt wat werkt en wat beter kan, het werkt, Beleeff werkt! En iedereen Beleefft het anders….
Judith Hageman
Rob heeft mij op een plezierige en deskundige, maar geheel eigen wijze, begeleidt in een persoonlijk ontwikkeltraject. Zijn rustige manier van doen, zijn scherpe luisteren en prikkelende vraagstelling hebben er toe geleid, dat ik mijn dromen en ambities helder kon formuleren. Dat heeft mijn zoektocht naar een volgende stap in mijn carriere flink vergemakkelijkt. Robs onconventionele maar eerlijke aanpak is er een die ik graag aanbeveel. Daarbij is Rob een prettige gesprekspartner en gewoon een fijne vent om mee te werken.
Marcel Schaeffer
Toen ik m’n pols brak, was het tijd om de balans op te maken. Wat gaat goed in mijn bedrijf en wat kan beter? Hoe is de verhouding tussen werk en privé? Rob heeft mij inzichten gegeven die ik zelf niet had kunnen bedenken. Ik heb nu scherper in beeld wat ik belangrijk vind in mijn werk en kan beter inschatten hoe lang ik met opdrachten bezig zal zijn en hoe ik ze uit ga voeren. Mijn visie op mijn bedrijf heeft een andere inslag gekregen en daar ben ik heel blij mee.
Jannette Weultjes
Rob weet heel snel tot de kern van de zaak te komen; hij is niet snel tevreden met een ogenschijnlijk goed antwoord en vraagt door. Rob is inspirerend in zijn manier van werken. Ik kan zijn workshop Persoonlijke Ontwikkeling Professioneel van harte aanbevelen!
Pim van der Maden
Rob is een coach die goed luisteren kan en adviezen geeft, Rob kan medewerkers goed motiveren, trainen en helpen hun doelstellingen te bereiken.
Marco Smetsers
Ik heb de cursus Persoonlijke Ontwikkeling Professioneel gevolgd bij Beleeff. Zeker een ‘Beleeffenis’ op zich door de persoonlijk stijl van Rob. Zonder al te star vast te houden aan het programma wordt je in een kleine, veilige setting geconfronteerd, uitgedaagd en gestimuleerd om te werken aan zaken die beter kunnen en laat hij je ontdekken waar het beter moet. Geen schools en afgemeten standaard concept, maar toegespitst op de dynamiek van de bestaande groep, waarbij soms ook het moment nadrukkelijk wordt aangegrepen om accenten te leggen. Verwacht geen fancy en gelikte syllabus en leermateriaal, maar gewone jipenjanneketaal, waarmee iedereen zo uit de voeten kan.’Kwaliteit zit in de eenvoud’ is zeker van toepassing bij Beleeff. En qua prijs-prestatieverhouding zit je ook goed (zei de financieut).
Ben Lap