Jouw ontwikkelbehoefte

Beleeff is het centrum voor training en diensten voor al je ontwikkelbehoeften van mens en organisatie.

Werkgebied

We werken met onze klanten op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling.

Actiegericht

Altijd actie- en resultaat gericht, praktisch en op het niveau dat past bij de mensen en bij de organisatie.

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Beleeff draait om arbeidsrendement: het halen van plezier, voldoening en euro's uit elk gewerkt uur. Wij doen dat met coaching, training en implementatie van slimme processen.


Beleeff draait ook om persoonlijke groei en om duurzame impact op de maatschappij. Wanneer jij als mens jezelf ontwikkelt, wordt je niet alleen beter in en op je werk. Je neemt ook al je nieuwe vaardigheden en wijsheid mee naar huis en wordt je ook een betere partner, ouder en buur. Dat werkt door als een rimpeling in het water: je draagt jouw wijsheid over op anderen in je omgeving en door de generaties heen. Die impact willen we als Beleeff kracht bijzetten. Dat is duurzaam investeren in de maatschappij. En het begint bij jou!

Die impact willen we als Beleeff kracht bijzetten. Dat is duurzaam investeren in de maatschappij. En het begint bij jou!

Daarom werken wij met onze klanten op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Inmiddels doen we dat voor klanten van 1 tot 9000 medewerkers in meer dan 15 verschillende branches. Vóór en met ondernemers, HR-afdelingen, medewerkers en leidinggevenden.

Ben je na het bekijken van deze site geïnteresseerd geraakt in een kennismaking of heb je een concrete vraag? Laat het me dan vooral weten! Ik kom graag met je in gesprek.

Met vriendelijke groet, Rob te Velde