Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

De Beleeff-filosofie: vanuit zelf-leiderschap

Beleeff benadert vanuit zelf-leiderschap

Beleeff benadert werkmethoden en het professioneel ontwikkelen van mensen vanuit het thema leiderschap. Dat is wat ervoor zorgt dan mensen ’s morgens uit hun bed komen, hun werk doen, er zijn voor hun geliefden en hun leven inrichten op hun eigen manier.

Leiderschap ontwikkelen, in alle mensen en in de hele organisatie, groot of klein. Groeien in cultuur, methodes, mensen. Dat is wat Beleeff tot stand brengt. In de eerste plaats door met mensen te werken. De juiste vragen stellen: wat drijft je, waar wil je naar toe, welke plannen heb je ooit gemaakt (en ben je misschien weer een beetje vergeten). Hoe kunnen we de richting van het bedrijf en de richting van jouw carrière en leven met elkaar in overeenstemming brengen? Welke ontwikkeling wil jij doormaken om je bijdrage optimaal te kunnen leveren?

Puur leiderschap, gebaseerd op dat wat je in je eigen leven toont, je zelf-leiderschap.

De manier waarop

In de tweede plaats met de manieren waarop je dat toont. De methoden, methodieken, werkafspraken die je in je bedrijf hanteert. Waarin je steeds een stap omhoog maakt naar efficiënter en effectiever werken aan resultaat voor je klanten.

Een goed voorbeeld van dit slimme werken is het steeds doelmatiger gebruik van werkplekken. Met een beproefde methode wordt de werkplek zo ingericht dat zoeken, overbodige bewegingen en handelingen niet meer nodig zijn. Zo gaat de maximale aandacht naar het werkproces, en het continu verbeteren daarvan. Het maken van fouten wordt voorkomen. Documenten, gereedschappen en materialen zijn netjes opgeruimd en liggen klaar voor gebruik. De ruimte is schoon en een prettige werkomgeving. Klanten komen graag kijken en medewerkers laten klanten graag in de keuken kijken omdat ze trots zijn op hun werk.

Alles heeft een plek, alles ligt op z’n plek.

Helderheid, tools en structuur

Helder leiderschap ontstaat wanneer de leiding precies weet duidelijk te maken wat iedereen kan bijdragen aan de bedrijfsdoelen.

Beleeff heeft een stapsgewijze aanpak ontwikkelt waarbij visie, strategie en doelen worden vertaald naar praktische handelingen. Door dit met de mensen samen te doen, wordt iedereen betrokken en worden de juiste kernpunten gevonden.

Voor het management zijn handige tools beschikbaar om op deze kernpunten te sturen, zodat voor iedereen duidelijk is wat gedaan moet worden om doelen te halen. Deze KPI’s maken het sturen op resultaat eenvoudiger, zodat meer tijd kan worden besteed aan het steeds blijven afstemmen van de juiste koers met de klanten en het continu verbeteren van de processen en resultaten met de medewerkers.

Vertrouwenspersoon

Voor een aantal organisaties is Beleeff vertrouwenspersoon. Klik hier door naar de pagina voor meer informatie. Je kunt hier uitzoeken…
...
woman writing on a notebook beside teacup and tablet computer

SLIM Subsidie

Nederland doet het goed als het gaat om onderwijs en scholing. Wanneer we naar andere landen kijken wordt dat duidelijk.…
...

Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?

“Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?” Je bent nu al zo’n jaar of…
...

Beweeg, ontwikkel en Beleeff het effect

Dat een ondernemende geest en goede werkervaring tot mooie dingen kunnen leiden,…
...