Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Je bedrijf ontwikkelen vanuit hoe jij dingen ziet

Als ondernemer moet je meer delegeren. Maar naar wie? Je team heeft het al druk genoeg, en ze weten zelfs dingen naar jou te delegeren!

Verandering

De wereld veranderd – snel. En het valt niet altijd mee om daarin bij te blijven. Jonge mensen willen op een heel andere manier werken en worden aangestuurd. De behoeften van klanten blijven veranderen. Om bij te blijven is al een hele klus, laat staan om voorop te lopen. Waar haal je de mens-kracht vandaan om dat vol te houden?

Bij Beleeff zien we een duidelijke trend dat ondernemers willen kunnen vertrouwen op hun team. Daarbij heeft het team duidelijke doelen nodig. Dat geeft een paradox: als ondernemer moet je meer delegeren. Maar naar wie? Je team heeft het al druk genoeg, en ze weten veel dingen naar jou te delegeren! Daarbij lijkt het alsof het maar niet lukt om je visie met ze te delen, waardoor ze uit zichzelf het goede doen.

Killing

Deze trend is killing voor zowel de ondernemer, als de medewerkers, als de waarde die de onderneming voor klanten weet te bieden en daarmee het voortbestaan van de onderneming. Iedereen heeft het druk, maar er vind geen verbetering plaats. Er is geen tijd of ruimte voor broodnodige interne projecten.

Het werken met Beleeff zorgt ervoor dat er een verandering op gang komt. We starten met de ondernemer. Wie ben jij eigenlijk, wat vind je belangrijk? Waar wil je naar toe met je leven? En wat moet het bedrijf voor jou doen?

Ontwikkelen vanuit jouw visie

De visie die daaruit voortkomt, is de basis voor gesprekken met de medewerkers. Maar niet voordat ook zij de vraag hebben beantwoord: wie ben jij, wat drijft jou? En de vraag aan hun wordt: wat kun jij bijdragen aan de missie van het bedrijf, hoe kun jij je kracht inzetten om het maximale er uit te halen? Zodat jij als medewerker, je klanten en het hele bedrijf groeien in rendement: meer euro’s, plezier en voldoening halen uit elk gewerkt uur.

Vertrouwenspersoon

Voor een aantal organisaties is Beleeff vertrouwenspersoon. Klik hier door naar de pagina voor meer informatie. Je kunt hier uitzoeken…
...
woman writing on a notebook beside teacup and tablet computer

SLIM Subsidie

Nederland doet het goed als het gaat om onderwijs en scholing. Wanneer we naar andere landen kijken wordt dat duidelijk.…
...

Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?

“Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?” Je bent nu al zo’n jaar of…
...

Beweeg, ontwikkel en Beleeff het effect

Dat een ondernemende geest en goede werkervaring tot mooie dingen kunnen leiden,…
...