Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Re-integratie traject

Re-integratie traject

Allerlei redenen kunnen er toe leiden dat een re-integratie traject nodig is. Eén van de medewerkers (of misschien jij zelf wel) wordt overbodig, kan het niet meer vinden met de leidinggevenden, presteert onvoldoende. Ook een te hoge prestatie kan leiden tot een re-integratie traject, wanneer de hoeveelheid vaardigheden, kennis er toe leiden dat iemand zich verveeld of te weinig voldoening uit het werk kan halen.

Invloed

Bij Beleeff begrijpen we dat deze rationele zaken een enorme invloed op persoonlijke levens heeft. Deze invloed is nauwelijks te onderschatten: mensen verliezen een stuk zekerheid, ook als al lang bekend was dat zekerheid ook maar relatief is. Er zijn vaak vragen over hoe trajecten zijn verlopen, hoe mensen tegen elkaar aankijken en wat gedaan had kunnen worden.

ONE LIFE

Met het ONE LIFE programma vinden we samen met de mens(en) die het betreft nuttige doelen, een waardevolle richting en concrete actiestappen richting de toekomst.

In het ONE LIFE programma zitten diverse tools waarmee deelnemers gericht in actie worden gezet om zelf het heft in handen te nemen en aan de slag te gaan met het nemen van verantwoordelijkheid voor hun eigen leven. Dat geeft vrijheid van denken, en leidt tot actie. De verlammende invloed van angst wordt al snel minder, en we gaan op zoek naar een resultaat dat voor alle partijen bevredigend is.

Drijfveren

We starten met het kijken naar wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt. Met een drijfveren analyse wordt in één klap veel helder over je kracht en over je valkuilen. Daarna maken we een kleine stap – los van de dagelijkse werkelijkheid – naar jouw missie, je levensdoel.

Met verschillende tools vinden we de overige belangrijke stukken van de puzzel om uit te komen bij de concrete actie die je gaat zetten richting je nieuwe toekomst, hoe die er ook uit gaat zien. Jouw doelen en jouw levensinvulling staan voorop in dit programma.

Vraag meer informatie of een gesprek over de mogelijkheden

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’De aanleiding voor mijn vraag:’ type=’checkbox-multiple’ options=’Ik word binnenkort ontslagen,Ik ben ontslagen,Ik wil weg bij mijn huidige werkgever,Ik heb een andere reden:’/][contact-field label=’Vertel wat meer over je situatie en wat je wilt:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Vertrouwenspersoon

Voor een aantal organisaties is Beleeff vertrouwenspersoon. Klik hier door naar de pagina voor meer informatie. Je kunt hier uitzoeken…
...
woman writing on a notebook beside teacup and tablet computer

SLIM Subsidie

Nederland doet het goed als het gaat om onderwijs en scholing. Wanneer we naar andere landen kijken wordt dat duidelijk.…
...

Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?

“Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?” Je bent nu al zo’n jaar of…
...

Beweeg, ontwikkel en Beleeff het effect

Dat een ondernemende geest en goede werkervaring tot mooie dingen kunnen leiden,…
...