Carrière-verandering

Een carrièreverandering kan een spannende en levensveranderende stap zijn. En het bepalen van de juiste werkomgeving kan een echte uitdaging zijn. Bij Beleeff begrijpen we dat het essentieel is om de perfecte match te vinden tussen jouw persoonlijke drijfveren en de ideale werkomgeving. Daarom bieden we een unieke benadering om je te helpen ontdekken welk soort werk en werkomgeving het beste bij je past.

Stap 1: Wie jij bent en wat je nodig hebt

Onze reis begint met een Persoonlijke Drijfveren Analyse (PDA). Deze diepgaande analyses bieden inzicht in wat jou energie geeft en wat energie kost. Ze onthullen je sterke punten en motivaties, wat essentieel is bij het bepalen van de juiste carrièrerichting. Dit is de basis waarop we jouw nieuwe werkavontuur gaan bouwen.

Stap 2: Wat jij wilt: persoonlijke visie en strategie

Wat wil je uiteindelijk bereiken in je (werkende) leven? Of je nu al duidelijke doelen hebt of dat je nog in de beginfase van ideeën verkeert, Beleeff helpt je om je ambities te verhelderen. We brengen jouw dromen en doelen in kaart en creëren een duidelijke visie voor de toekomst.

Stap 3: Hoe je daar gaat komen: plan, planning en actie ondernemen

Als je al ideeën hebt over de richting die je wilt inslaan, dan helpen we je om deze ideeën om te zetten in een praktisch plan. We stellen samen een gedetailleerde planning op om jouw doelen te bereiken. We bieden begeleiding bij elke stap van de uitvoering van je plan. We gebruiken voor het hele proces een gestructureerde manier: de One Life Carrière Navigator.

Stap 4: Idee-ontwikkeling

Als je nog geen concrete ideeën hebt over je nieuwe carrière, dan ontwikkelen we die samen. We putten uit je PDA-resultaten en je doelen om mogelijke carrièrerichtingen te verkennen. Samen creëren we opties en helpen we je de juiste keuze te maken.

Beleeff is toegewijd om jou te ondersteunen bij het ontdekken van je ideale werkomgeving en het realiseren van je carrièredoelen. We begrijpen dat elke carrièremigrant uniek is, en ons programma is ontworpen om op maat gemaakte begeleiding te bieden. Met onze hulp kun je vol vertrouwen en doelgericht je carrière doelen bereiken.

Neem vandaag nog contact op met Beleeff en begin je reis naar een betere toekomst in de werkomgeving die het beste bij jou past. Samen maken we jouw carrièremigratie een succesverhaal.