Gevoelslandschap

Beleeff biedt een unieke dienst voor persoonlijke ontwikkeling, die ook gebruikt kan worden om trauma’s op een zachte manier te benaderen. Deze aanpak kan worden gezien als een effectieve maar zachte benadering, als aanvulling op of in plaats van EMDR en psychologische behandelingen.

Een Gevoelslandschap coaching sessie  neemt je mee op een visuele reis door je innerlijke wereld om een duidelijk zelfbeeld te verkrijgen en een pad van acceptatie, zelfreflectie en verandering te bewandelen.

In deze reis leer je om je emoties te omarmen als waardevolle gidsen. Door jezelf toe te staan om je emoties te voelen zonder oordeel, ontdek je dat ze een spiegel zijn van je innerlijke wereld. Dit helpt je om jezelf te accepteren in alle facetten, zelfs degenen die je misschien als “minder wenselijk” beschouwt.

De visualisatie van het gevoelslandschap moedigt zelfreflectie aan. Hierbij ga je dieper graven dan alleen de oppervlakte. Je verkent je herinneringen en uitdagingen en krijgt een dieper begrip van wat je drijft en belemmert. Dit inzicht helpt je bij het bewust worden van je gedachten, gewoonten en overtuigingen, wat de basis vormt voor persoonlijke groei.

Terwijl je door het gevoelslandschap navigeert, ontdek je dat elke bocht en elk stuk grond kansen biedt voor verandering. Je beseft dat je niet vastzit aan één versie van jezelf en kunt bewust nieuwe paden bewandelen en nieuwe biomes cultiveren. Dit opent mogelijkheden voor groei en transformatie, waarbij je de architect van je innerlijke wereld bent en keuzes hebt om jezelf krachtiger en meer vervuld te maken.

Deze methode van zelfontdekking, waarbij je stap voor stap en locatie voor locatie het verhaal van wie jij bent ontdekt en herschrijft is een reis die krachtig is in zijn volledigheid en bijna oneindig in zijn potentieel voor groei en verandering.

Je kunt een training volgen waarbij je jouw gevoelslandschap in kaart brengt, of een aantal coaching sessies doen met de gevoelslandschap methode om een probleem op te lossen of jezelf flink te ontwikkelen.

Hier vind je meer informatie over gevoelslandschap: https://gevoelslandschap.nl