Van ZZP’er naar een eigen team

De overgang van een ZZP’er naar een bedrijf met ongeveer vijf medewerkers is een belangrijke stap in de groei van je onderneming. Beleeff biedt een uitgebreide begeleiding en ondersteuning om deze reis gestructureerd en vol zelfvertrouwen te laten verlopen. Wij weten niet alleen waar de groeipijnen kunnen zitten, maar ook hoe je die kunt genezen en -beter nog- kunt voorkomen.

1. Administratie Uit Handen Geven

Het beheer van je administratie kan een tijdrovende taak zijn die je graag uitbesteed aan iemand in je team. Inboeken van facturen en het plannen van afspraken met nieuwe klanten, voorbereiden van de BTW aangifte – alles wat niet met jouw vak te maken heeft en je wel graag kwijt wilt uit je to-do lijst. Wij helpen je om de juiste persoon te vinden en op zijn of haar plek te krijgen, zodat je vanaf het begin de juiste structuur hebt.

2. Structuur Geven aan Incidentele Inhuur

Effectieve inhuur van tijdelijke krachten vereist duidelijke processen en systemen. Wij ondersteunen je bij het creëren van gestructureerde methoden voor het aannemen en managen van tijdelijke medewerkers.

3. Een Eigen Cultuur Opbouwen

Een sterke bedrijfscultuur is de ruggengraat van een succesvol team. Beleeff begeleidt je bij het identificeren en cultiveren van de waarden en normen die de kern vormen van je organisatiecultuur.

4. Projecten Managen op Afstand

In de moderne zakenwereld is het vaak noodzakelijk om projecten op afstand te beheren. We ontwikkelen samen met jou de benodigde tools en processen voor effectief projectmanagement, ongeacht de locatie van je teamleden.

5. Een Team Managen

Het managen van een team vereist leiderschapsvaardigheden. Beleeff biedt training en begeleiding om je te helpen bij het leiden en inspireren van je team.

6. Planning en Procesmatig Werken

Efficiëntie is essentieel bij groei. Beleeff helpt je bij het ontwikkelen van planningstechnieken en procesmanagement om je bedrijfsactiviteiten soepel te laten verlopen.

7. Kennisdatabase Opbouwen

Het opbouwen en delen van kennis is van groot belang. Beleeff begeleidt je bij het opzetten van een kennisdatabase om waardevolle informatie binnen je organisatie te bewaren en te benutten. En we helpen je medewerkers om hier optimaal gebruik van te maken.

8. Opleiden

Het investeren in opleiding en ontwikkeling van je team is cruciaal voor groei. Beleeff ondersteunt je bij het opzetten van opleidingsprogramma’s en het ontwikkelen van vaardigheden. Eén van de voorbeelden hiervan is het ‘actief leren’, waarbij de medewerker leert om te vragen wat hij nodig heeft in elke fase van de ontwikkeling.

9. Samenwerking

Samenwerking is vaak de sleutel tot succes. Beleeff helpt je bij het identificeren van strategische samenwerkingsmogelijkheden om je groei te stimuleren.

10. Mensen werven en aannemen, je eerste medewerkers op de loonlijst

Het werven en aannemen van medewerkers is een grote stap. Beleeff biedt begeleiding bij het gehele proces, van het opstellen van vacatures tot het helpen bij het opschrijven van jouw verwachtingen aan je eerste medewerkers op de loonlijst.

Het traject van ZZP’er naar een bedrijf van ongeveer vijf medewerkers kan gestructureerd en vol zelfvertrouwen verlopen, in tegenstelling tot de chaos, stress en groeipijn die de meeste groeiende ondernemers doormaken. Beleeff biedt persoonlijke begeleiding en praktische oplossingen om deze reis soepel te laten verlopen. We begrijpen dat elke groeiende onderneming uniek is, en onze aanpak is op maat gemaakt om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact op met Beleeff en ontdek hoe we je kunnen helpen om je bedrijf te laten floreren en succesvol te groeien. Samen maken we de weg naar succes in ondernemen eenvoudiger en doelgerichter.