Home

Partner in je ontwikkeling

Beleeff is je partner bij het ontwikkelen van mens en organisatie.

Werken met Beleeff draait om arbeidsrendement: het halen van plezier, voldoening en euro’s uit elk gewerkt uur. Wij doen dat met advies, coaching, training en implementatie van slimme processen.

Beleeff draait ook om persoonlijke groei en om de duurzame impact daarvan op de maatschappij. Wanneer jij als mens jezelf ontwikkelt, word je niet alleen beter in en op je werk, je neemt ook al je nieuwe vaardigheden en wijsheid mee naar huis. Daardoor word je ook een betere partner, ouder en buur. Dat werkt door als een rimpeling in het water: je draagt jouw wijsheid over op anderen in je omgeving en door de generaties heen.

Die impact willen we als Beleeff kracht bijzetten. Dat is duurzaam investeren in de maatschappij. En het begint bij jou!

Daarom werken wij met onze klanten op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Inmiddels doen we dat voor klanten van 1 tot 9000 medewerkers in meer dan 15 verschillende branches. Vóór en met ondernemers, HR-afdelingen, kwaliteitsdiensten, leidinggevenden en medewerkers.

Ben je na het bekijken van deze site geïnteresseerd geraakt in een kennismaking of heb je een concrete vraag? Laat het me dan vooral weten! Ik kom graag met je in gesprek.

Met vriendelijke groet, Rob te Velde