Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Beleeff ook Amsterdam

Na vier jaar in het noorden en midden van ons mooie Nederland, is het tijd om de volgende stap te maken. De Randstad biedt veel dynamiek en uitdagende vraagstukken. Daar zijn wij goed in thuis. Met alle opgebouwde kennis, integratie van die kennis in de dagelijkse praktijk en de innovatieve kracht die Beleeff opgebouwd heeft in de afgelopen tijd zijn het nu de ideale omstandigheden voor deze uitbreiding.

Er zijn nu twee lokaties van waaruit Beleeff werkt: voor de regio Noord blijft Luttelgeest met zijn uitgestrekte plattelandsomgeving de werklocatie. Voor de regio West wordt Amsterdam de uitvalsbasis. Vanuit het kantoor aan de A9 zullen alle bekende en nieuwe diensten worden aangeboden.

Niet alleen is er een uitbreiding in fysieke lokatie, ook de online presentatie is flink op de schop genomen. De nieuwe website is niet alleen voorzien van alle moderne middelen om aan de vindbaarheid en de mobiele gebruiker recht te doen. Ook is de inhoud overzichtelijker, het gebruiksgemak vergroot en zijn alle diensten duidelijk gepresenteerd.

Vertrouwenspersoon

Voor een aantal organisaties is Beleeff vertrouwenspersoon. Klik hier door naar de pagina voor meer informatie. Je kunt hier uitzoeken…
...
woman writing on a notebook beside teacup and tablet computer

SLIM Subsidie

Nederland doet het goed als het gaat om onderwijs en scholing. Wanneer we naar andere landen kijken wordt dat duidelijk.…
...

Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?

“Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?” Je bent nu al zo’n jaar of…
...

Beweeg, ontwikkel en Beleeff het effect

Dat een ondernemende geest en goede werkervaring tot mooie dingen kunnen leiden,…
...