Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Schrijf eens een handleiding van jezelf!

Schrijf eens een handleiding van jezelf

‘Pfff, ik zou wel eens willen dat ik er een handleiding bij had gekregen!’ Wie heeft dat nog nooit gezegd of gedacht over één van zijn mede-ondernemers, medewerkers of collega’s? En heb je zelf ook wel eens naar je hoofd gekregen dat het wel makkelijk zou zijn als er een boekje met gebruiksaanwijzing bij jou meegeleverd was geweest?

Nu is die mogelijkheid er.

Op twee A4-tjes alle do’s en dont’s van een persoon, aangevuld door die persoon zelf met hoe hij wel en niet behandeld wil worden. Zodat hij het beste resultaat kan leveren in gedrag en communicatie.

Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en een gedegen methode maken we een analyse van iemands drijfveren. Dat is een kleine moeite om te doen, die enorme gevolgen kan hebben voor iemands zelfinzicht en functioneren.

Drijfveren

Drijfveren bepalen in hoge mate gedrag en motivatie. Als je met jouw gedrag en communicatie goed aansluit bij de hoogste drijfveren in de Expressie van je collega, zal deze dat als plezierig ervaren. Spreekt jij jouw collega echter aan op de drijfveren waartegen hij een Weerstand heeft, dan leidt dat mogelijk tot irritaties en frustratie.

In één middag

Heb je al een in een eerdere training of traject de drijfveren analyse gedaan bij Beleeff? Doe dan eens mee aan een ‘Handleiding van jezelf-middag’ waarbij je in één dagdeel een gebruiksaanwijzing van jezelf op papier zet. Zodat iedereen in je omgeving je kan behandelen zoals jij behandeld wilt worden.

Heb je de drijfveren analyse nog niet gedaan? Geef dit dan aan wanneer je mee wilt doen. We maken dan vooraf een afspraak om in een persoonlijk gesprek je analyse te bespreken. Zo weet je precies waar je zelf op moet letten en kun je je kracht en je valkuilen zo goed mogelijk omschrijven.

[contact-form][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Ik wil ook een handleiding van mijzelf!’ type=’checkbox’/][contact-field label=’Ik heb wel / geen drijfveren onderzoek gedaan bij Beleeff’ type=’radio’ required=’1′ options=’Wel gedaan,Nog niet gedaan’/][contact-field label=’Ik wil dit graag omdat:’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Vertrouwenspersoon

Voor een aantal organisaties is Beleeff vertrouwenspersoon. Klik hier door naar de pagina voor meer informatie. Je kunt hier uitzoeken…
...
woman writing on a notebook beside teacup and tablet computer

SLIM Subsidie

Nederland doet het goed als het gaat om onderwijs en scholing. Wanneer we naar andere landen kijken wordt dat duidelijk.…
...

Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?

“Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?” Je bent nu al zo’n jaar of…
...

Beweeg, ontwikkel en Beleeff het effect

Dat een ondernemende geest en goede werkervaring tot mooie dingen kunnen leiden,…
...