Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Je team = NUMMER 1 nu je de Startup fase door bent gekomen

Goed idee… check! Business plan… check! Funding… check! Team… check?

Daar zit je dan, met al je resources om je heen. Iedereen staat te trappelen om aan de slag te gaan, en jij hebt je ideeën scherp voor ogen. De selecte groep mensen met wie je in de afgelopen tijd hebt samengewerkt kijken gespannen naar jou: wat kunnen ze de komende maanden en jaren verwachten?

Je team: resource nummer 1

De goede mensen om je heen hebben. Mensen die niet ’s morgens naar je kijken om te horen wat er moet gebeuren, maar mensen die snappen waar jij naar toe wilt. En hoe je daar komt, dat is grotendeels van hen afhankelijk. Ze krijgen vrijheid van je, binnen de kaders van jouw grote plan.

Waarom nemen ze binnen die eigen verantwoordelijkheden dan zo weinig initiatieven? Waarom blijven de initiatieven die er komen maar geen raakvlakken vertonen met de richting die jij hebt uitgezet? En waarom raken ze in de war als je eens wilt sparren ‘buiten de kaders’?

 

Vertrouwenspersoon

Voor een aantal organisaties is Beleeff vertrouwenspersoon. Klik hier door naar de pagina voor meer informatie. Je kunt hier uitzoeken…
...
woman writing on a notebook beside teacup and tablet computer

SLIM Subsidie

Nederland doet het goed als het gaat om onderwijs en scholing. Wanneer we naar andere landen kijken wordt dat duidelijk.…
...

Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?

“Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?” Je bent nu al zo’n jaar of…
...

Beweeg, ontwikkel en Beleeff het effect

Dat een ondernemende geest en goede werkervaring tot mooie dingen kunnen leiden,…
...