Kantoortijden

Werkdagen van 8:30 tot 17:30.

Bel of Whatsapp

+31 6 117 99 129

Mensen ontwikkelen. 

Organisaties bouwen.

Mensen ontwikkelen.

Organisaties bouwen.

Welkom op de website van Beleeff

Beleeff draait om arbeidsrendement: het halen van plezier, voldoening en euro’s uit elk gewerkt uur. Wij doen dat met coaching, training en implementatie van slimme processen.


Beleeff draait ook om persoonlijke groei en om duurzame impact op de maatschappij. Wanneer jij als mens jezelf ontwikkelt, wordt je niet alleen beter in je werk, maar je neemt ook al je nieuwe vaardigheden en wijsheid mee naar huis en wordt je ook een betere partner, ouder en buur. Dat werkt door als een rimpeling in het water: je draagt jouw wijsheid over op anderen in je omgeving en door de generaties heen. Die impact willen we als Beleeff kracht bijzetten. Dat is duurzaam investeren in de maatschappij. En het begint bij jou!


Daarom werken wij met onze klanten op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Inmiddels doen we dat voor klanten van 1 tot 9000 medewerkers in meer dan 15 verschillende branches. Vóór en met ondernemers, HR-afdelingen, medewerkers en leidinggevenden.


Ben je na het bekijken van deze site geïnteresseerd geraakt in een kennismaking of heb je een concrete vraag? Laat het me dan vooral weten! Ik kom graag met je in gesprek.


Met vriendelijke groet, Rob te Velde

Vertrouwenspersoon

Voor een aantal organisaties is Beleeff vertrouwenspersoon. Klik hier door naar de pagina voor meer informatie. Je kunt hier uitzoeken…
...
woman writing on a notebook beside teacup and tablet computer

SLIM Subsidie

Nederland doet het goed als het gaat om onderwijs en scholing. Wanneer we naar andere landen kijken wordt dat duidelijk.…
...

Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?

“Leid jij je bedrijf of leidt je bedrijf jou?” Je bent nu al zo’n jaar of…
...

Beweeg, ontwikkel en Beleeff het effect

Dat een ondernemende geest en goede werkervaring tot mooie dingen kunnen leiden,…
...